Lessen voor 55+


De wekelijkse 55+ ochtend lessen worden gegeven door Rob, Meta en Sara.
Van harte welkom en veel plezier met trainen!


Op dit moment geeft Cosima geen wekelijkse Chi Kung lessen, zodat zij haar batterij weer op kan laden, herstellen, studeren, intensief trainen en zich verder kan verdiepen in de arts. Wel geeft Cosima workshops en werkt met veel plezier aan vernieuwing van deze website. Alle wekelijkse 55+ lessen in de Wending gaan gewoon door, zij zijn over genomen door Rob de Jong, Meta Prins en Sara Schrijvers.


De 55+ lessen zijn bedoeld voor mensen met klachten, waardoor zij niet aan reguliere sporten of bewegende activiteiten deel kunnen nemen en vinden plaats op:

Maandagen: 10:00 – 11:00 uur
Maandagen: 11:30-12:30 uur
Donderdagen: 10:00 – 11:00 uur

Locatie:
Gebouw de Wending (Cordaan)
Witte de Withplein 5
Begane grond
Amsterdam – West

Bekijk de locatie op: Google maps
Plan je route met openbaar vervoer.

Lesruimte en toilet zijn rolstoel-toegankelijk. Neem platte (straat)schoenen mee, geen hakken. Bij droog weer trainen wij graag in de binnentuin op een klein grasveldje, kleed je erop! Je kunt iets eerder komen voor een kopje thee of koffie, en na de les is er voor wie dat wil, ruim tijd om wat te drinken en met elkaar te praten.

Je kunt fotos bekijken van de 55+ lessen.

Kosten:
Deelnemers wordt een kleine bijdrage gevraagd. 
Voor meer en de actuele informatie over de 55+ lessen, de kosten en aanmelden: stuur je via onderstaand formulier een bericht rechtstreeks aan Meta, Rob en Sara:


 

 

 

 

 

COSIMA SCHEUTEN |  AMSTERDAM | wekelijkse CHI KUNG lessen | Qi Gong lessen voor ouderen en senioren | Zhan Zhuang Kung