Lesrooster – wanneer is er (geen) les?


O P   D I T   M O M E N T   Z I J N   A L L E   L E S S E N   V O L !
Ik neem geen nieuwe leerlingen meer aan voor proeflessen of om in te stromen in de wekelijkse lessen, want er staan ruim 30 mensen op de wachtlijst voor mijn lessen.

Wellicht zijn de lessen van Jeroen van Deutekom een mooi alternatief voor je? Jeroen is een fijn mens, zeer zorgvuldig, met humor, een ervaren zen-leraar, en heeft veel kennis opgedaan in de jaren die hij bij mij traint. Hij vervangt mij bij afwezigheid om aan de beginners les te geven en geeft in eigen beheer trainingen zen in combinatie met Chi Kung. Hij start binnenkort een nieuwe Chi Kung groep op. Neem even contact met hem op.


Kom proeven, gewoon doen, je bent van harte welkom! Je kunt – mits er plek is – op elk moment beginnen, en instromen in de doorlopende lessen, ook later in het jaar, geen probleem.


Ben je 18+ ?
Neem sloffen of dikke sokken mee. Wil je aub vóór de les aub contant en gepast betalen? Hartelijk dank! Bevalt de proefles, en zien wij dat het je goed doet, dan kun je je nadien inschrijven voor deelname aan de wekelijkse lessen. Wat kosten 18+ lessen?

De avondlessen duren twee uur (18:00 – 20:00 uur), zodat wij tijd hebben om alles te doen wat je nodig hebt om echt verder te komen: warming up, internal stretches, losmaken, openen van gewrichten, training en cooling down. Het is mogelijk om alleen het eerste uur (warming up, interne stretching, losmaken, begin van de avondtraining) mee te doen, het is niet mogelijk om alleen het tweede uur mee te trainen.


Ben je 55+ en heb je klachten, waardoor je niet aan reguliere sporten of bewegende activiteiten deel kunt nemen? Deelname aan de 55+ lessen is gratis.


fotos bekijken 18+ lessen |fotos bekijken 55+ lessen


 adressen / locatie bekijken | aanmelden proefles

Dag Tijd Les Leeftijd Locatie
Ma 10:00-11:00 Chi Kung  55+ De Wending
Ma 12:00-13:00 Chi Kung 55+ De Wending
Do 10:00-11:00 Chi Kung 55+ De Wending
Di 18:00-20:00 Chi Kung
(les van 2 uur)
18+ Studio fresh tracks
Do 18:00-20:00 Chi Kung
(les van 2 uur)
18+ Studio fresh tracks


Vakantiedata / ik geef geen wekelijkse les op: 

  • 21 maart 2019 (geen avondles). De locatie is helaas niet beschikbaar, er is een inhaal training speciaal hiervoor op woensdag avond 17 april, 18:00 – 20:00 uur.
  • 22 april (paasmaandag)
  • 29 april – 3 mei 2019 (meivakantie)
  • 30 mei 2019 (hemelvaart)
  • De wekelijkse lessen stoppen per 1 juni, dan gaat de zomerstop in en neem ik voor nog onbepaalde tijd een time-out om weer op te laden, en mij verder te verdiepen in de arts. Ik ben gevoelig voor straling, de uitrol van 5G in geheel Nederland in 2020 zet mij aan om te onderzoeken of ik kan verhuizen. Ik zal de time-out gebruiken om te onderzoeken waar en in welke vorm ik mijn trainingen voort kan zetten. Mijn droom is altijd geweest om een eigen locatie te hebben, waar ik trainingsweken aan kan bieden. Die locatie is echter nog niet gevonden. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Ik zal regelmatig updates plaatsten op deze website.

Leerlingen trainen in de zomervakantie meestal zelfstandig met elkaar of onder begeleiding van een ervaren leerling door. Alle data zijn onder voorbehoud. Ik behoud mijzelf het recht voor om tussentijds met vakantie te gaan of trainingen te volgen. Waar mogelijk zorg ik voor een vervanger, die de les in mijn afwezigheid over neemt. Als hij in mijn afwezigheid beschikbaar is, dan begeleidt:

Rob de Jong de 55+ lessen.
Jeroen van Deutekom de beginners op donderdag avonden.


Overzicht wekelijkse Chi Kung lessen (Zhan Zhuang Kung)


COSIMA SCHEUTEN | LESROOSTER AMSTERDAM | CHI KUNG lessen | Qi Gong lessen | Chi Kung lessen voor ouderen en senioren