Lo Shu reading


Lo Shu reading


Wat is jouw pad in dit leven? Wat zijn jouw qualiteiten en uitdagingen? Wat brengt een bepaalde periode voor je? Waarom lukt dit wel en dat niet? Met wie kun je goed (of juist niet) samen werken? Heb jij (of een ander) wel wat er nodig is voor een functie? Waarom heb ik – of verlies ik – geld, huis, baan, relatie? Waarom functioneert dit team niet (of juist wel)? Een Lo Shui reading geeft je veel antwoorden en helpt jou om juiste keuzes te maken, misstappen te voorkomen en laat je zien wat een komende periode voor jou aan risico’s en voordelen met zich mee brengt.. Wil je graag kennis maken met een persoonlijke Lo Shu reading?

Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Als je wilt, maak een foto waarop ik jouw gehele voorkant en achterkant kan zien (hoofd tot voeten). Ik bereid de reading voor, maak de berekeningen en tijdens een online afspraak (Zoom) van circa een uur, bespreken wij de reading. Natuurlijk kun je vragen stellen.

Kosten:

Voor een persoon: 159 euro exclusief 21 % BTW.
Voor een stel: 299 euro exclusief 21 % BTW.
Voor een family (3 – 5 personen): 400 euro exclusief 21% BTW.
Voor een team / bedrijf: afhankelijk van de hoeveelheid te maken Lo Shus.

Aanvragen: 
Onder aan deze pagina vind je een formulier waarmee je een reading aan kunt vragen. Natuurlijk ga ik zorgvuldig met jouw gegevens om. Je kunt ook nog even mijn privacy verklaring erop na lezen.


Wil je graag leren om zelf Lo Shus te interpeteren?
Dat kan, in deze 3 daagse opleiding tot Lo shu practitioner. Deze cursus gaat diep in op de materie, veel verder dan wat je op internet zal vinden.


flyer - what is a Lo SHu?

 Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu – Tao Cosmology – Healing – Art of Touch