Lo Shu reading

Lo Shu practitioner course


Lo Shu reading


Wat is jouw pad in dit leven? Wat zijn jouw qualiteiten en uitdagingen? Wat brengt een bepaalde periode voor je? Waarom lukt dit wel en dat niet? Met wie kun je goed (of juist niet) samen werken? Heb jij (of een ander) wel wat er nodig is voor een functie? Waarom heb ik – of verlies ik – geld, huis, baan, relatie? Waarom functioneert dit team niet (of juist wel)? Een Lo Shui reading geeft je veel antwoorden en helpt jou om juiste keuzes te maken, misstappen te voorkomen en laat je zien wat een komende periode voor jou aan risico’s en voordelen met zich mee brengt.. Wil je graag kennis maken met een persoonlijke Lo Shu reading?

Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Ik bereid de reading voor, maak de berekeningen en tijdens een online afspraak (Zoom) van een tot anderhalf uur, bespreken wij de reading. Natuurlijk kun je vragen stellen.

Kosten individuele reading:

Voor een persoon: 159 euro exclusief 21 % BTW.
Voor een stel: 299 euro exclusief 21 % BTW.
Voor een family (3 – 5 personen): 400 euro exclusief 21% BTW.

Kosten bedrijven/teamreading:
Voor een team / bedrijf: afhankelijk van de hoeveelheid te maken Lo Shus. Ik kan bij voorbeeld kijken naar het functioneren van een team, de samenstelling controleren, zien of iedereen in de huidige functie past, of elders beter tot zijn/haar recht komt, wie een goede samenwerkingspartner voor wie is, of een CEO de juiste support heeft. Tevens kan ik bepaalde risicos en sterke kanten van een bedrijf in kaart brengen en oplossingen adviseren. Als ik een teamreading doe, kijk ik naar het grote beeld, werk gerelateerd. Dan hoef ik niet op alle persoonlijke gebieden diep in te gaan, meestal is het voldoende om op functie en capaciteiten voor het werk in te gaan. De persoonlijke bespreking met elk individueel teamlid kan desgewenst achterwege blijven. Hierdoor zijn de kosten per werknemer minder, dan voor een uitgebreide persoonlijke reading voor een particulier. Vraag een offerte aan. 

Aanvragen: 
Onder aan deze pagina vind je een formulier waarmee je een reading aan kunt vragen. Natuurlijk ga ik zorgvuldig met jouw gegevens om. Je kunt ook nog even mijn privacy verklaring erop na lezen.


Wil je graag leren om zelf Lo Shus te interpeteren?
Dat kan, in deze 3 daagse opleiding tot Lo shu practitioner. Deze cursus gaat diep in op de materie, veel verder dan wat je op internet zal vinden.


flyer - what is a Lo SHu?

 Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu – Tao Cosmology – Healing – Art of Touch