Chi Kung leraren module 1

Onderstaande deelnemers hebben de eerste module van een Chi Kung leraren opleiding bij Garden of Chi met succes afgerond. Van harte gefeliciteerd met het behalen van het certificaat voor module 1!

Van links naar rechts:
Staand: Mounir El Khattabi, Rob de Jong, Meta Prins, Maarten Dijkema.
Zittend: Sara Schrijvers, Daphne Schrijvers, Samantha Koster.

2019 leraren module 1 – advanced teaching skills and spiritual practices for teaching

Op dit moment geef ik geen groepslessen, ik heb tijdens de pandemie mijn ruimte opgezegd. Zoek je wekelijkse groepslessen? Dan kun je bij mijn oud leerlingen terecht, zij geven lessen in eigen beheer en verantwoording met een mix van oefeningen uit diverse stijlen. 

Jeroen van Deutekom (niet op de foto)
Tevens Zen master, geeft lessen voor volwassenen, Amsterdam – Ijburg en in Utrecht.

Corrine Kramer (niet op de foto)
Geeft lessen voor senioren in verplegingshuis de Boeg, Amsterdam West.

Rob de Jong beoefent diverse internal arts bij verschillende leraren. In zijn lessen in Amsterdam geeft hij, op eigen verantwoording, een mix van oefeningen uit diverse stijlen. Bij Garden of Chi heeft hij intensief getraind, en deel genomen aan 8 trainingsweken in Duitsland, diverse workshops met master Lam Kam Chuen, de theoretische Tao cosmology cursussen en in 2019 aan de eerste module van de lerarenopleiding “module 1 – teaching skills”. Website: https://flowersofchi.jouwweb.nl/.

Meta Prins heeft 6 jaar intensief bij Garden of Chi getraind, deel genomen aan 7 intensieve trainingsweken in Duitsland, en diverse workshops met master Lam Kam Chuen in Nederland/London. Zij heeft de theoretische Tao Cosmology trainingen gevolgd en de eerste module van de lerarenopleiding “module 1 – teaching skills” afgerond. Zij geeft Chi Kung lessen voor senioren in Amsterdam in eigen beheer en verantwoording, met een mix van oefeningen uit diverse stylen.
Website: https://flowersofchi.jouwweb.nl/.

Sara Schrijvers heeft een aantal jaar intensief bij Garden of Chi getraind, deel genomen aan diverse intensieve trainingsweken in Duitsland, en workshops met master Lam Kam Chuen in Nederland. Zij heeft de theoretische Tao Cosmology trainingen gevolgd en de eerste module van de lerarenopleiding “module 1 – teaching skills” afgerond. Zij geeft op dit moment geen lessen.

Rob de Jong, Meta Schrijvers en Jan Masman
Geven samen lessen voor senioren met beperkingen op diverse locaties in Amsterdam.Nourishing life – een voedende cirkel tussen mens – gebouw – omgeving
Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu