Aura reading


Introductie workshop (3 uur)

Datum: 17 oktober 2023
Trainer: Cosima Scheuten
Tijden: 14:00 – 17:00 inclusief theepauze (30 minuten)
Locatie: Amsterdam
Kosten: meer info volgt zodra de locatie is bevestigd

Groepsgrootte: minimaal 9 deelnemers.

Voor wie?
Volwassenen (bedrijven en particulieren), er is geen voorkennis nodig. Een aanrader voor iedereen met interesse om subtile energie waar te nemen, en zeker voor behandelaars, coaches, HR managers, interieur architecten, geomanten, feng shui beoefenaars, TCM behandelaars.

Wat is aura reading?
Het waarnemen en interpreteren van subtile energievelden, die bij voorbeeld een mens omgeven. Hieruit kun je vaak iets aflezen over vitaliteit, gezondheid, emoties en nog veel meer.

Wat leer je?
Deze workshop is een introductie workshop en geeft antwoorden op vragen zoals: wat is aura reading? Heeft dat iets te doen met de chakras? Wat heb je eraan? Heeft iedereen een aura, ook een dier, een plant een voorwerp? Hoe kan ik een aura waarnemen, ik kijk naar iemand maar ik zie helemaal niks. Hoe verschillen auras van elkaar en wat betekent dat? Wat kan een aura beïnvloeden, en beïnvloeden auras elkaar? Wat versterkt of verzwakt een aura, en wat zijn de gevolgen? Wat gebeurt er in een drukke zaal vol mensen? Natuurlijk oefenen je ook gelijk met de praktijk, hoe kan ik een aura zien?

Is er meer?
Heb je deze introductie workshop gevolgd, dan kun je je verder verdiepen in het interpreteren van de externe en interne aura en hoe je die kunt versterken in een vervolgopleiding.