Chi Kung & immuniteit

 


Datum: 24 april 2020
Zhan Zhuang Chi Kung en achtergrondinformatie over longen & immuniteit

Tijd: 18:00 – 21:00 uur (inclusief een korte tea break)
Trainer: Cosima Scheuten
Locatie: online
Kosten: 40 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven)
Voor wie: mijn (voormalige) leerlingen en beoefenaars van Zhan Zhuang.
Betalen: na aanmelding ontvang je een bevestiging met mijn bankgegevens.

Aanmelden 


Goed om te weten:


Wij trainen zittend op een stoel en staand. Trek comfortabele losse kleding aan en platte schoenen of sloffen. Zet een thermoskan warm water of thee voor je klaar, eventueel een kleine zoetigheid (fruit, koekje) voor tussendoor en als je wilt pen en papier voor aantekeningen. Als je s’avonds een grote maaltijd eet, doe dat dan vroeg. Zorg ervoor dat er tussen het afronden van je dinner en begin van onze training minimaal een uur zit zodat je eten kan zakken. Trainen op volle maag doet jou geen goed.


In verband met het Corona virus, zijn de trainingen meer dan ooit actueel en nodig, zij vinden nu online plaats zodat iedereen deel kan nemen! Kom, meld je aan en train mee. Ik maak gebruik van een tool voor online meeting, waarvoor je geen apps hoeft te installeren, je kan gewoon deel nemen door op een link te klikken, die ik je voor begin stuur. Let’s stay healthy ;-).


Hoe werkt het?
Je ontvangt tien minuten voor begin van de workshop een mail met een link, daar kun je op klikken of de link in je browser kopiëren. Je wordt gevraagd om een naam in te voeren (voornaam is genoeg) en je kan een kleur kiezen voor het ‘bolletje’ dat jouw weer geeft. Je hoeft geen apps of tools te installeren om deel te nemen. It’s easy. Wel raad ik je aan om voor begin jouw PC helemaal op nieuw op te starten en alle andere programmas (die eventueel toegang hebben tot je camera of microfoon) te sluiten.

Met deze browsers kun je inloggen op de workshop: 
Google Chrome
Edge Chromium vanaf versie 72
Mozilla
Firefox vanaf versie 65
Safari (Apple) vanaf versie 13


 

kl 3 Flyer 14 werkversie 2 zondagmiddag

Mis je de wekelijkse lessen en inspiratie ook zo? Ik mis het en daar ga ik wat aan doen ;-). Ik heb er onwijs veel in in. Kom lekker trainen: opwarmen, los maken, stil staan als een boom, energie tanken, en afronden met een korte cooling down. Help elkaar om te verzachten, los te laten, te ademen en relaxt stevig te staan. Wij zetten de puntjes op de I, ik help je graag weer een beetje verder. Het staan als een boom is een wonderbaarlijke training, ik kom er steeds op terug, omdat het zo waardevol is en ongelofelijk veel diepgang heeft.

Met meer oefening, zal het begrip ook steeds meer en meer verdiepen. Omdat jouw lijf cel per cel verandert, tot leven komt, ervaar je op eens andere dingen, en dat proces gaat decennia lang door. Een fantastische ontdekkingsreis, ik gids je graag op deze weg. Deze training versterkt bij regelmatige beoefening jouw energie en immuunsysteem. Meer informatie over Chi Kung en veel fotos en uitleg, kun je elders op deze website bekijken.