Chi Kung dag in stijl

Op verzoek organiseer ik voor kleine groepen een bijzondere dag: kom en beleef een leerzame, spirituele én culinair spraakmakende dag op landgoed Duin en Kruidberg bij Santpoort. Ik neem je mee, in een kleine groep van maximaal 15 deelnemers, om kennis te maken met (of om je nog meer te verdiepen in) de geheimen van de oosterse Chi Kung traditie. En dat in de even sfeer- als stijlvolle ambiance van een schitterend buitenverblijf in landelijke omgeving. Het dagprogramma is als volgt:

  • 10:50 uur verzamelen
  • 11:00 – 13:00 uur Chi Kung in de befaamde engelse tuin van het landgoed
  • 13:00 – 15:00 uur exclusieve lunch, bij goed weer geserveerd op het terras met uitzicht op de prachtige vijver
  • 15:00 – 18:00 uur wandeling & Chi Kung in de rustgevende duinen van het Nationaal Park Zuid Kennemerland

Het programma kan worden verlengd met:

  • 18:30 – 20:30 uur exclusief driegangenmenu op Michelin-niveau in restaurant De Vrienden van Jacob, inclusief bijpassende wijnen, tafelwater, koffie of thee met friandises.
  • Je kunt overwegen om op het landgoed in Hotel De Kruidberg **** te overnachten, overnachten inclusief ontbijt en dinner is soms al mogelijk vanaf 99 euro per persoon.

Voeg deze bijzondere ervaring toe aan je leven, het enige dat je mee hoeft te nemen, is een fles met water voor tijdens de trainingen en het wandelen. In restaurant De Vrienden van Jacob wordt gepaste kleding op prijs gesteld. Landgoed Duin en Kruidberg is prima bereikbaar per openbaar vervoer: treinstation Santpoort Noord ligt op een afstand van slechts enkele minuten lopen. Voor wie met de auto komt: de parkeervoorzieningen zijn riant en kosteloos.

Alle informatie is onder voorbehoud. Ik schrijf op verzoek een offerte op maat.
Kosten (indicatie): reken bij een groep van 15 mensen per persoon op ca 120 euro inclusief 21% BTW voor het dagprogramma inclusief lunch, exclusief een optionele zaalhuur en dinner.

 


Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Amsterdam