Happy Breathing project

Breath is a tool everybody has, but hardly anybody knows how to use …

Start: 12 mei 2021
Trainer: Cosima Scheuten

Wekelijks: Online (zoom) elke woensdag om 17:00 – 18:30 uur.
Duur:  12 mei 2021 – 16 juni 2021
Voor wie:  Volwassenen
Deelname: Geen voorkennis nodig
Kosten: 120 euro per person, exclusief 21 % BTW (145,20 euro inclusief).
Breng je 5 betalende klanten? Dan mag jezelf gratis deel nemen in dezelfde
cursus/data als degenen die je mee brengt. 
Taal: In principe Nederlands, als er internationale deelnemers zijn, dan engels.

Inschrijven en betalen


Adem, is leven.
Is hetgeen alles voedt, leven brengt, heelt, verbinden kan. Wij kunnen niet zonder.

Ademen zou makkelijk mogen zijn, echter door stress en emoties, of andere oorzaken blijken de meeste mensen de adem vast te zetten. De gevolgen zijn verzuring van het bloed, een zwakker immuunsysteem, organen die minder vitaal zijn, een hoger risico op kanker, en minder helend vermogen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, want ook te snelle veroudering, vroeger overlijden, minder mentale helderheid, kouwelijk voelen en veel meer hoort er allemaal bij.

Gelukkig kun je daar heel eenvoudig wat aan doen, en zoals veel oosterse masters en monniken in alle rust en zonder sporten, kun je de adem weer terugbrengen naar een helende en voedende adem. Relax, je kunt in alle rust, zonder cardiotraining, jouw longvolume vergroten. Met twee keer tien minuten ademoefeningen per dag. Een gezonde en diepe ademhaling is een manier om de essence te voeden, een bouwsteen om chi te cultiveren, een voorwaarde voor “inner alchemy”, en een cruciale factor voor je gezondheid, levensduur en ook voor je spirituele ontwikkeling.

Ik bied je de kennis van dit adem project, een opbouw, en begeleiding in de vorm van een wekelijkse bijeenkomst. Om succes te behalen, is het wel nodig dat je de oefeningen met regelmaat zelfstandig doet.

Het Happy breathing project duurt 6 weken. In een wekelijkse online bijeenkomst, leg ik de oefeningen voor de week uit, doen wij oefeningen samen en bespreken wij de ervaringen en vragen. Je oefent zelfs, dagelijks twee keer 10 minuten, maakt aantekeningen en neemt aan de wekelijkse meeting deel. Later instromen is niet mogelijk, omdat wij een opbouw programma volgen.

In al mijn trainingen, heb ik oog voor helende en spirituele aspecten. Mijn ervaring met deze adem training, is fantastisch, op alle niveaus, van fysiek naar spiritueel. De vaardigheid, om diep en volledig te ademen, zal ook de beoefening van Chi Kung en meditatie enorm verdiepen. Ik nodig je uit om mee te doen. Van harte welkom.

Individual private training
Het is in overleg eventueel mogelijk om deze training individueel te doen.
6 private sessies van 1.5 uur ( 9 uur totaal) binnen 6 weken:
900 euro exclusief 21 % BTW (= 1089 euro inclusief BTW).

Garden of Chi – nourishing life