Healing sounds

Workshop Healing Sounds & Zhan Zhuang (online)

Datum: op afspraak voor minimaal 5 deelnemers (of equivalente betaling).
Locatie: online (Zoom)
Tijd: 18:00 – 20:00 uur
Trainer: Cosima Scheuten
Kosten : 35 euro per persoon, inclusief 21 % BTW
Voor wie: volwassenen, geen voorkennis nodig.

Aanmelden 


Inhoud
Wij combineren 7 helende klanken met onze Zhan Zhuang (Chi Kung) training.
Je hebt geen ervaring nodig met de klanken, wel is het van voordeel als je de basis houdingen van onze training al traint. De 7 stille houdingen zijn eenvoudig, en stil, zonder beweging, Hierdoor kan het voor ongeoefenden pittig zijn om de houdingen vast te houden. Wij trainen zittend en/of staand.

Na een korte uitleg en instructie beoefenen wij de houdingen en maken wij de klanken. Heerlijk is het, om in een meditatieve rust te komen en diep te ademen. De vibraties van de klanken hebben helende effecten, de specifieke postures versterken dat effect. Vibratie, trilling en frequentie zijn beschrijvingen van energetische kwaliteiten, de helende klanken raken precies ‘de goede toon’ voor heling van specifieke gebieden.

Voorbereiding
Trek losjes zittende, comfortabele kleding aan, geef jouw buik ruimte (geen riem), haal alle kleding die knelt weg, voor vrouwen is het handig om een strak zittend BH even los te halen. Zorg je voor warme sokken en kleding, en zuurstof in de ruimte? Even goed doorluchten voor de workshop, en wat ventilatie is fijn. Zet een thermoskan met warm water of thee voor je klaar en een stoel of kruk waarop je lekker en rechtop kunt zitten. Een notitieblok en pen voor aantekenen is handig. Een lichte maaltijd voor de workshop is prima, eet echter geen zware maaltijd in het uur voor de workshop. Ik geef deze workshop graag in de avonden, omdat je tot rust komt en het fijn is, die rust in de avond te houden tot het slapen gaan. Veel plezier met de workshop.


Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu – Cosmology