Lo Shu opleiding

LO SHU practitioner course (3 daagse online training)
Taoistische astrologie / persoonsanalyse

Datum: 9-11 september 2022
Trainer: Cosima Scheuten
Locatie: online (Zoom)
Tijd: 10:00 – ca. 16:00 uur inclusief lunchpauze en twee korte thee-/plaspauzes.
Taal: In principe Nederlands, bij aanmelding van buitenlandse deelnemers Engels.

Kosten:
3 dagen – 600 euro excl. 21 % BTW (726 euro inclusief 21% BTW)

Inclusief:
Uitgebreid Qi Mag cursushandboek (pdf, taal: Engels of Duits, t.w.v. 50 euro).
Officieel certificaat van Qi Mag International Feng Shui & Geobiology Institute (t.w.v. 25 euro). Verzendkosten certificaat (ca 15 euro aangetekend).

Kortingsregeling
Je ontvangt 20% korting op jouw cursusgeld voor elke deelnemer die je mee brengt.
Breng je 5 betalende deelnemers mee? Dan neem je geheel gratis deel in dezelfde cursus en data als degenen die je mee brengt. Het bedrag wordt niet aan je uitgekeerd, je ontvangt het als korting op jouw kosten. Heb je de cursus eerder gedaan en wil je graag een opfrisser? Dan kun je met 50% korting herhalen. Welkom!

Aanmelden

Kun je echt aan de hand van een geboortedatum binnen enkele minuten zo ontzettend veel te weten komen over jezelf? Of over een ander – zelfs als je die nog nooit hebt gezien? Het antwoord is: ja! En dat helpt je enorm bij het begrijpen van jezelf en anderen, en om goede besluiten te nemen.

Want op eens zie je glashelder, waarom iemand zo reageert, iets goed kan – of waarom dingen juist niet lukken. Waarom iemand steeds maar hetzelfde lijkt mee te maken. Deze kennis helpt je de juiste mensen te vinden als (zaken)partner, optimaal functionerende teams samen te stellen en de juiste sollicitant in dienst te nemen. Je weet ook binnen enkele minuten of je iemand bij voorbeeld juist niet in dienst moet nemen omdat degene voor de betreffende functie niet geschikt is. Lo Shu is een ‘tool’ om jezelf beter te leren kennen en helpt je om risicos in kaart te brengen, sterke kanten te benutten, goede keuzes te maken, verkeerde keuzes te voorkomen.

Wil je weten of iemand op het juiste levenspad zit, in de juiste baan? Wat iemand moet doen om succesvol te zijn? Om te helen? Of iemand het in zich heeft om in overvloed te leven, of juist huis en rijkdom dreigt te verliezen? Wil je meteen weten hoe je het beste kunt helpen, wat iemand nodig heeft?

De informatie die je uit een reading kunt halen, is verrassend concreet en duidelijk. Een Lo Shu reading – dat wil zeggen de interpretatie van een geboortedatum – is, zoals alle taoist arts praktisch toepasbaar, ik zie het als een wegwijzer met grote diepgang. Voor mij levert deze kennis veel compassie op, meer begrip en veel inzichten.

Deze cursus stelt je in staat om een professionele Lo Shu reading te geven, je hebt er een beroep erbij. De kennis geeft elke adviseur die met mensen werkt, elke therapeut, coach, behandelaar, HR manager, teamleader, leidinggevende, ondernemer een grote voorsprong op collegas. Voor acupuncturisten en behandelaars is er een mogelijkheid in een vervolgcursus te leren hoe zij gezondheid kunnen interpreteren. In de vervolgopleiding leer je tevens familiepatronen te interpreteren. Welkom!Wil je (eerst) kennis maken met Lo Shu en jouw Lo Shu door mij laten lezen?
Dat kan, ik doe het graag voor je. Ga naar de pagina “Lo Shu reading” voor meer informatie.