Lo Shu Course


LO SHU practitioner course (3 daagse online training)
Taoistische astrologie

Lo Shu birthchart divination course - Garden of Chi - Cosima ScheutenWaarom gedraagt iemand zich zo? Waarom lijkt iemand emotioneel niet  verbondenen te zijn? Waarom kan iemand niet (of juist wel) plannen? Waarom heeft iemand (geen) oog voor detail, stamina? Waarom lukt het zakelijk of in een relatie (niet)?

Kun je echt aan de hand van een geboortedatum binnen enkele minuten zo ontzettend veel te weten komen over jezelf of een ander? Het antwoord is: ja! Het lijkt wel magie, en verbaast veel mensen hoe concreet en duidelijk de informatie is. Tegelijk is een Lo Shu reading, zoals alle taoist arts, zeer nuchter en vooral praktisch toepasbaar, deze cursus geeft je niet alleen de kennis van Lo Shu, maar juist ook inzichten waarmee je remedies kunt adviseren.

De hele cursus duurt drie dagen. In de eerste dag leer je de basiskennis zoat je een goed bgrip van yin & yang, de 5 elementen en de bagua hebt. Beschik je reeds over deze kennis, dan kun je in overleg met mij, eventueel op dag twee instappen en duurt de cursus 2 dagen. Overleg even met mij of  je hiervor in aanmerking komt. Welkom!


Trainer: Cosima Scheuten
Locatie: online (Zoom)
Datum: 5-7 december 2020
Tijd: 10:00 – 16:00 uur inclusief lunchpauze en korte thee-/plaspauze.

Kosten:
600 euro exclusief 21 % btw.
In de hele maand december 2020 nog de speciale feestprijs:
3 dagen – 450 euro voor particulieren incl. 21 % BTW, voor bedrijven exclusief BTW.
2 dagen – 300 euro voor particulieren incl. 21% BTW, voor bedrijven exclusief BTW.

Inclusief uitgebreid Qi Mag cursushandboek (pdf, taal: engels)
Inclusief officieel certificaat van Qi Mag International Feng Shui & Geobiology Institute

Aanmelden

Binnen enkele minuten kun je aan hand van een geboortedatum vertellen, wat de sterke en zwakke kanten van iemand zijn, of iemand geschikt is (of juist niet) voor een functie, een goede aanvulling is voor je team, en of degene alles in zich heeft voor een succesvolle, harmonieuze relatie en om goed op een bepaalde plek te kunnen funktioneren.

Een HR manager, CEO, therapeut, coach of ondernemer met deze kennis ziet meteen wat een gesprekspartner of een sollicitant met zich mee brengt, wat de sterke kanten en uitdagingen zijn en welke beroepskeuze of positie passend is voor de betreffende persoon. Hoe veel je binnen een paar minuten te weten komt is werkelijk verbazingsekkend, en kan een bepalend succesfactor zijn.

Een Lo Shu reading helpt je bij voorbeeld om goede keuzes te maken, slechte keuzes te voorkomen, bij het aannemen van personeel, bepalen van een strategie, en bij het kiezen van het beste datum voor een succesvolle onderneming en het samen stellen van een sucesvol team.

Ook weet je binnen enkele minuten hoe je een kind, partner of personneelslid kunt steunen in wat die nodig heeft. Ben je meer gevorderd in het lezen van een Lo Shu, dan kun je zelf achterhalen welke risicos en gunstige omstandigheden een periode in het heden, verleden of toekomst voor een persoon met zich mee brengt.

Voor veel persoonijke uitdagingen, die een Lo Shu ook laat zien, bestaan er remedies. Hoe fijn is het, als je niet alleen een Lo Shu reading aan kunt bieden, maar ook kunt vertellen wat mogelijk een oplossing kan zijn en wie degene verder kan helpen.


Wil je (eerst) kennis maken met Lo Shu en jouw Lo Shu door mij laten lezen?
Dat kan, ik doe het graag voor je. Vraag een Lo Shu reading aan.

Kosten:
159 euro exclusief 21 % BTW
Speciale feestprijs: alleen in december 2020: 100 euro exclusief 21 % Btw.

Neem dan contact met mij op en stuur mij jouw geboortedatum en een recente foto. Ik bereid de reading voor, maak de berekeningen en tijdens een (online) afspraak van een uur, bespreken wij de reading. Natuurlijk kun je vragen stellen.