Pendelen

Workshop pendelen (online via Zoom)
Datum: zondag 13 december 2020
Tijd: 11:00 – 13:00 uur 
Duur: 2 uur
Trainer: Cosima Scheuten
Kosten: 45 euro incl. 21 % BTW

Ik verzorg deze workshop ook op verzoek voor een groep van minimaal 5 deelnemers (of equivalente betaling) op een andere datum. 

Workshop pendelen
Een pendel, hoe werkt het, wat kun je ermee, hoe stel je een vraag en waar komt het antwoord vandaan? Hoe pendel je en waarmee? Welke pendel past bij jou? Wat kun je pendelen, waar, en wat wil het zeggen als het antwoord onduidelijk is, of jij een ander antwoord krijgt dan iemand anders? Does it all make sense? In deze workshop gaan wij naar een introductie meteen aan slag, en leer ik je met plezier in de praktijk de kneepjes van het vak. Met wat oefening kun je de vaardigheid van het pendelen ontwikkelen tot een prachtig gereedschap. Je zult verbaast staan wat je ermee allemaal kunt. Er is meer voor nodig om het secuur te doen dan je denkt, deze workshop helpt je om fouten te vermijden en je een prachtig gereedschap eigen te maken.

Voor wie:
Iedereen. Fun voor de hele familie, ook kinderen en jongeren.
Ontdek het pendelen, het is een mooi tool in je gereedschapskist.
Voor deze workshop is geen voorkennis vereist, wel een open mindset ;-).

Heb ik een pendel nodig?
 Ja, zorg iedereen geval voor iets waarmee je kunt pendelen. Voor deze workshop is een hanger aan een ketting, of een sleutel / muntje aan een touw voldoende om te beginnen. In de workshop leer je waarop je kunt letten bij de aanschaf van een pendel.

Aanmelden


Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu – Cosmology