Healing touch


In tijden van lockdown, realiseren wij ons, hoe belangrijk en voedend aanraking is voor ons welzijn en onze gezondheid. Maar helaas voelt niet elke aanraking zo fijn aan, als wij graag zouden willen. Terwijl anderen in staat zijn, om ons aan te raken en met hun handen wel het meest fantastische gevoel, warmte, ontspanning, ruimte en verbinding te creëren. Hoe doen zij dat? Het weldadige en helende effect van een fijne aanraking is wonderbaarlijk, het is in mijn ogen even belangrijk als eten en drinken, adem, licht.


The Art of healing touch (online workshop via Zoom)


Data: 11 februari 2021
Duur: 2 uur
Locatie: online (Zoom)
Tijd: 18:00 – 20:00 uur
Kosten: 40 euro inclusief 21% BTW per persoon
Trainer: Cosima Scheuten
Taal: engels / nederlands
Voor wie: iedereen, er is geen voorkennis nodig

Aanmelden

Ik geef deze workshop voor minimaal 4 deelnemers op bovenstaande datum,
of in overleg als privé workshop bij equivalente betaling (voor vier deelnemers).

Note: voor deelname aan deze online workshop, heb je een oefenpartner nodig. Wij oefenen met hand(en) opleggen door kleding heen. Welkom!


Zoals all mijn workshops, gaat ook deze over een art, in dienst van ons welzijn, gezondheid. Over liefde, zachtheid, presence. Over energie, bewustzijn, over leren voelen en waarnemen. Begrijpen. letterlijk en figuurlijk. Over verbinding, luisteren. En zoals in Chi Kung, gaat het ook heel simpel over houding en positie.

Fysieke aanraking is een mooie basis om mee te beginnen, natuurlijk gaat een aanraking veel verder dan dat. In deze workshop leer je opleggen van handen. The art of touch is een basis gereedschap voor jouw helende aanraking en voor elke vorm van bodywork. Een mooie verdieping voor lichaamswerkers, verzorgenden, geliefden en iedereen die van aanraken houdt.


listening - the art of touch

Praktijk Cosima Scheuten
Foto uit 2009Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu – Tao Cosmology – Healing – art of touch