Trainen in het park

In het voorjaar 2019 tot aan de zomervakantie aan toe trainen wij (afhankelijk van het weer) een aantal zondagen buiten in het park:

  • 14 april
  • 21 april (pasen)
  • 5 mei (bevrijdingsdag, training in de duinen)
  • 12 mei

 


Wat is er leuker dan buiten te trainen? ;-).

Bij droog weer trainen wij in de zomer op een aantal zondagen van 10:00 – 12:00 uur in het Vondelpark en is er nadien voor wie dat wil gelegenheid om op een terras na te praten … je kunt ook wat lekkers voor een  picknick mee nemen, een thermoskan hete thee is altijd lekker om mee te nemen! Als je wilt zitten: neem een emmer mee, weegt niets, is een prima zitje ;-).

Meeting point is om 9:50 uur bij de ingang van het Groot Melkhuis, wij lopen dan samen naar een trainingsplek toe. Kosten: 15 euro, aub gepast ter plekke betalen. Deelnemers van de 55+ lessen mogen gratis mee trainen. Aanmelden via mail is noodzakelijk.

Check op de dag zelfs om 8:00 uur hier op deze website of de training i.v.m. het weer doorgaat! Trainingen gaan door bij droog weer en bij minimaal 6 aanmeldingen. Heb je je aangemeld en ben je verhinderd, meld je dan aub uiterlijk de dag ervoor af zodat wij niet op je wachten en ik weet of er voldoende aanmeldingen zijn om de training door te laten gaan. Beginners en gevorderden zijn welkom. Dank je wel & veel trainingsplezier!

Laat mij aub weten dat je komt, meld je aan via het inschrijfformulier.