Master Lam Kam Chuen


Master Lam draagt na vele jaren waarin hij jaarlijks kwam om on een workshop te geven nu het stokje over aan zijn zoon Tin Yu Lam. Master Lam Kam Chuen gaf ons de eer, met een laatste workshop in 2019. Onderstaand kun je in de diashow impressies van zijn workshops zien. Meer weten over master Lam?


Impressies van workshops met master Lam in Amsterdam:

Deze diashow vereist JavaScript.Datum: weekend 14/15 september 2019
Tijden: 10:00 – ca 17:00 uur met een lunchpauze van twee uur
Locatie: Amsterdam, Sporthal de Pijp
Kosten: een donatie van 220 euro, inclusief thee, exclusief lunch.
Voor wie? Mijn leerlingen.
Meer info: je ontvangt twee weken voor de workshop meer informatie per mail.
Aanmelden: alleen voor leerlingen, aub zo snel mogelijk!


Met veel vreugde kondig ik de komst van Master Lam Kam Chuen naar Amsterdam aan. Hij geeft ook in dit jaar weer een weekend-workshop Chi Kung die toegankelijk is voor mijn leerlingen, beginners en gevorderden. Het is een unieke kans om samen en met deze grote Master te trainen, hij  komt speciaal voor dit weekend overgevlogen naar Nederland! Deze editie is uitsluitend bedoeld voor mijn leerlingen, het is de allerlaatste workshop die deze grote master zal geven in Nederland, hij geeft het stokje door aan zijn zoon Tin Yu. Laat ons een hele speciale editie ervan maken, zijn afscheid feestelijk maken, en hem danken.

De organisatie van de workshop neem ik in mijn vrije tijd en zonder winstoogmerk op mij. Want ik zet mij graag ervoor in, dat je deze mooie internal art direct van de bron kunt leren, en master Lam en zijn familie persoonlijk kunt ontmoeten. Het is een zeldzame kans: master Lam draagt het les geven steeds meer over aan zijn zonen, het is uniek om de autoriteit op het gebied van Zhan Zhuang Chi Kung, nog persoonlijk te kunnen ontmoeten en onder zijn supervisie te kunnen trainen.


Aanmelden

Vul aub het inschrijfformulier in en maak het bedrag over.
Let op: inschrijven is niet vrijblijvend, ik baseer de beslissing of de workshop doorgaat op het aantal verkregen aanmeldingen en reken dan op jouw donatie om uit de kosten te komen. Dat betekent: door je in te schrijven verplicht je je te betalen, ook als je later besluit om niet te komen. Heb je een annuleringsverzekering die Nederland dekt? Dan ontvang je, afhankelijk van de voorwaarden van jouw verzekering wellicht het bedrag terug als je niet kunt deelnemen door ziekte of overlijden van een familielid.

Schrijf je in en maak je donatie voor master Lam (220 euro) over:

 • Rekening op naam van Cosima Scheuten in Amsterdam
  IBAN nummer: NL89.ABNA0.52 85.96.578.
  BIC/SWIFT: ABNANL2A
  Belangrijk: vermeld aub ‘je naam + donatie master Lam’ erbij.

Deze vermelding ‘donatie’ is met oog op de belasting belangrijk, omdat ik slechts als doorgeefluik fungeer en geen omzet of winst voor mij genereer. Je bankafschrift kun je tevens gebruiken als ‘bewijs van betaling c.q. kwitantie’. Je ontvangt geen factuur van mij voor deze workshop, omdat ik deze zonder winst en in mijn vrije tijd organiseer. Alvast bedankt!


Helpende handen

Ik organiseer deze workshops in mijn vrije tijd als benefiet voor jullie, zonder winst te maken. Om deze workshop te kunnen realiseren, zijn er helpende handen nodig, bij voorbeeld met het doen van boodschappen, om thee te zetten, tussentijds af te wassen, muziek te verzorgen, master Lam te vervoeren, en de ruimte na afloop op te ruimen en schoon te maken. Wil je helpen? Laat het mij dan aub weten. Dank je wel.


Meenemen:

 • eigen mok om te drinken
 • eventueel een eigen waterfles
 • papier en pen voor aantekeningen
 • trainingskleding en sokken (wij trainen op sokken!)
 • eventueel eigen lunch, er zijn veel eettentjes in de buurt

Lees je aub de teksten die ik je ter voorbereiding mail.Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Amsterdam