Feng ShuiWat doet Feng Shui?

Hoe fijn is dat, als een huis jouw voeding en kracht geeft, in plaats van je uit te putten? Als een pand jouw helpt om gezond te blijven, je doelen te bereiken, energie geeft, harmonie heeft? Zo een plek te creëren, waar iedereen graag is, zich helemaal senang voelt – daar zet ik mij graag voor in. Energie werk is mijn passie, als ik gezondheid en harmonie kan bevorderen voor mensen, huizen en bodem, dan ontstaat er voor mij een klein wonder: een voedende wisselwerking, een harmonieuze, versterkende cirkel. Ik heb er ontzettend veel plezier aan, als ik mens, pand en grond op zie bloeien, en de connectie en harmonie hersteld is tussen aarde, mens en cosmos. Dat is voor mij de Tao, daar ga ik dan weer van stralen.

Met Feng Shui oplossingen kan ik de energie in huizen in goede banen leiden, harmoniseren, en positief activeren. Letterlijk vertaald betekent Feng Shui “water en wind”. Kleine veranderingen in huis, kunnen al een groot, positief effect hebben, denk bij voorbeeld aan het verschuiven van meubels, of het kiezen van andere kleuren, vormen, materialen of belichting. Je moet maar net weten hoe. En soms is er meer nodig.

Luo Pan Feng shui

Luo Pan

Mijn Feng Shui advies is maatwerk, ik houd rekening met de gebruikers, de ligging en het doel van het pand. Authentieke Feng Shui, is een ongelofelijk fascinerende Chinese wetenschap, gebaseerd op duizenden jaren van observatie, studie en ervaring. De Feng Shui methodes die ik gebruik, werken met complexe berekeningen, hiervoor gebruik ik de Luo Pan, als rekenmachine.

Vraag mij gerust om advies, als je overweegt om een bepaald pand te kopen of op een locatie te bouwen, en/of voor remedies in reeds bestaande panden. Het lijkt mij leuk, als ik zo een positieve verandering, met mijn Feng Shui advies, voor je in gang mag zetten.

Nog even dit: voordat je aan Feng Shui begint, raad ik je aan, om eerst de grond onder het gebouw door mij te laten onderzoeken. Een Feng Shui advies komt op de tweede plaats. Is een land clearing nodig (Geomantie), dan is dat de eerste stap, want de grond heeft een groot effect op huis en bewoners. Is de energie in de grond sterk negatief, dan kan de beste Feng Shui in huis niet voldoende helpen. De energie van geomantische verstoringen (in de grond) komt immers omhoog in een woning of bedrijfspand.

Helaas zijn de meeste woningen en bedrijfspanden, en/of het land eronder verreweg van ideaal voor de gebruikers en hun doelen, in tegendeel. Het goede news is, dat ik daar veel aan kan doen. Ik word er ongelofelijk blij van, als ik een bijdrage mag leveren om een plek, pand en bewoner te laten stralen. Neem contact met mij op, ik zoek graag voor je uit wat er aan de hand is, ik ben hiervoor opgeleid aan het Qi Mag International Feng Shui & Geobiology Institute.


Hoe gaat het in zijn werk?

  • Neem contact met mij op, wij maken een belafspraak. Ik vraag jou een aantal gegevens en stel een vrijblijvende offerte voor Feng Shui advies je op. Ga jij akkoord met de offerte, dan ga ik aan slag voor je.
  • Mijn voorbereidend werk en alle berekeningen maak ik aan de hand van een plattegrond van het pand en de informatie die je mij verstrekt.
  • Wij spreken met elkaar af en bekijken samen op locatie de situatie.
  • Tevens meet ik de belasting door Elektrosmog en straling.
  • Je ontvangt een rapport met praktische adviezen op maat. Zo heb je alle stappen overzichtelijk op een rij, en kun je die implementeren. 

Ik werk samen met een aantal collegas, iedereen met een eigen specialisatie. Afhankelijk van wat ik aantref, is het mogelijk dat wij samen werken.


Is een Feng Shui advies wat voor jou? 


Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Amsterdam