Feng Shui


Sick building syndrome in your home or office?


Een slecht ontworpen en ingericht gebouw, of een gebouw dat verkeerd is geplaatst put jouw energie uit. Vaak zie je dan, dat een zaak niet loopt, mensen niet gezond of energiek zijn, er te veel conflicten spelen, ongelukken gebeuren of bij voorbeeld autoriteit van een leider niet wordt geaccepteerd. Loopt de zaak niet goed, blijft het succes uit? Zijn er vaak conflicten? Voelt het niet lekker? Hoog ziekteverzuim? Moeite met concentratie? Ben je er niet graag? Slaap je niet goed en wordt je niet fit wakker? Laat mij uitzoeken wat er aan de hand is.


Wat doet Feng Shui?


Feng Shui wetenschap zorgt ervoor, dat een gebouw de gebruikers optimaal ondersteunt. Een pand met goede Feng Shui versterkt gezondheid en vitaliteit, voedt harmonie en maakt succesvol werken mogelijk. Het wordt een krachtplek, een harmonieuze plek waar je op kunt laden, waar de lucht fris voelt en waar iedereen graag is. Feng Shui is anders dan ‘interieur design’, er zit diepgaande kennis van Vitaliteit, gezondheid en empowerment achter en hoe een specifiek gebouw met een bepaalde ligging in de omgeving optimaal afgestemd kan worden op de gebruikers en hun doelstelling.


Op naar een gezond gebouw met Feng Shui advies ;-)


Met Feng Shui Kennis harmoniseer en activeer ik een pand. Het effect op de mens, de onderlinge relaties en een zakelijk succes is voelbaar. Kleine veranderingen in een pand, kunnen al een groot, positief effect hebben, denk bij voorbeeld aan het verschuiven van meubels, of het kiezen van andere kleuren, vormen, materialen of belichting. Je moet maar net weten hoe. En soms is er meer nodig. 

Authentieke Feng Shui, is een zeer complexe oude Chinese wetenschap, gebaseerd op duizenden jaren van observatie, studie en ervaring. De Feng Shui methodes die ik gebruik, zijn mij persoonlijk doorgegeven door twee Chinese grandmasters en werden aan al door het keizerlijke hof in China toegepast. Ik ben onder andere specialistisch opgeleid aan het befaamde Qi Mag International Feng Shui & Geobiology Institute.


Voorkomen is beter dan genezen


Ik kan al bij de keuze van een geschikt stuk land adviseren en in de ontwerp fase van een gebouw helpen om fouten te voorkomen. Dat scheelt een hoop. Want grote fouten in het ontwerp van een pand, ondermijnen gebruikers, zij kunnen er zonder aanpassingen niet succesvol en gezond werken. Gelukkig zijn er meestal oplossingen te vinden. In bestaande gebouwen adviseer ik over kleine en grote aanpassingen, en kan ik desgewenst op de implementatie toezien. 


Neem contact op


Mijn Feng Shui advies is maatwerk. Zonder mij te verdiepen in de gegevens, het pand, de doelstelling, zonder alle berekeningen te hebben gemaakt, kan ik geen gedetailleerd advies geven. Wel kan ik vaak mijn eerste indruk gebruiken om een offerte voor mijn dienst te maken. Vraag mij gerust om meer informatie, ik wordt er blij van om met mijn werk positieve veranderingen in gang te mogen zetten. Welkom.

Neem contact met mij op.


Hoe gaat het in zijn werk?


  • Maak een afspraak en wij spreken de gegevens en situatie door. Dat kan in een persoonlijk gesprek, of online. Ik vraag wat gegevens en schrijf een vrijblijvende offerte. Na akkoord, ga ik verder aan slag voor je.
  • Mijn voorbereidend werk en alle berekeningen maak aan de hand van een plattegrond van het pand, tekeningen van kadaster en architecten, en fotos.
  • Wij spreken met elkaar af en bekijken samen op locatie de situatie.
  • Op locatie meet ik tevens de belasting door Elektrosmog en straling.
  • Je ontvangt een rapport met praktische adviezen op maat. Zo heb je alle stappen overzichtelijk op een rij, en kun je die (laten) implementeren. Ik kan tijdens de implementatie op de werkzaamheden toezien.

Wil je zelf meer weten over Feng Shui? 
Dan kun je je aanmelden voor een cursus, van harte welkom.
Feng Shui 1
Feng Shui 2 
Feng Shui 3

 


Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Lo Shu – Ademtraining