Feng ShuiWat doet Feng Shui?

Feng Shui kennis zorgt ervoor, dat een gebouw de bewoners / gebruikers optimaal ondersteunt. Een pand met goede Feng Shui versterkt gezondheid en vitaliteit, voedt harmonieuze relaties en maakt succesvol werken mogelijk. Een slecht ontworpen en ingericht gebouw, of een gebouw dat verkeerd is geplaatst, doet het tegenover gestelde.

Als de zaken slecht gaan, mensen niet gezond of energiek zijn en er veel conflicten spelen, of autoriteit van een leider niet wordt geaccepteerd, vraag je dan even: “Hoe fijn zou het zijn als dit pand, mij voeding en kracht geeft, in plaats van mij uit te putten?”. Zo een plek creëer ik graag voor je. Een bedrijfspand of woonhuis, waar iedereen graag is, en tot volle kracht en bloei kan komen – daar zet ik mij graag voor in.

Met Feng Shui oplossingen kan ik de energie in gebouwen in goede banen leiden, harmoniseren, en positief activeren. Het effect op de mens, de onderlinge relaties en een zakelijk succes is voelbaar. Kleine veranderingen in een pand, kunnen al een groot, positief effect hebben, denk bij voorbeeld aan het verschuiven van meubels, of het kiezen van andere kleuren, vormen, materialen of belichting. Je moet maar net weten hoe.

Soms is er meer nodig, dan dat. Ik kan al bij de keuze van een geschikt stuk land adviseren en in de ontwerp fase van een gebouw helpen om grote fouten te voorkomen. Dat scheelt een hoop fiasco. Want grote fouten in het ontwerp van een pand, zorgen ervoor, dat gebruikers domweg niet succesvol en gezond kunnen werken. In bestaande gebouwen kan ik adviseren over kleine en grote aanpassingen. Loopt de zaak niet? Zijn er vaak conflicten? Voelt het niet lekker? Laat mij uitzoeken wat er aan de hand is met het gebouw.

Authentieke Feng Shui, is een zeer complexe Chinese wetenschap, gebaseerd op duizenden jaren van observatie, studie en ervaring. De Feng Shui methodes die ik gebruik, werken met berekeningen, hiervoor gebruik ik de Luo Pan, als rekenmachine. Ik ben hiervoor specialistisch opgeleid aan het befaamde Qi Mag International Feng Shui & Geobiology Institute.

Mijn Feng Shui advies is maatwerk, ik houd rekening met de gebruikers, de ligging en het doel van het pand. Daarom kan ik zonder mij te verdiepen in de gegevens en het pand te hebben gezien, zonder alle berekeningen te hebben gemaakt, geen gedetailleerd advies geven. Wel kan ik vaak mijn eerste indruk gebruiken om een offerte voor mijn dienst te maken. Vraag mij gerust om meer informatie, ik wordt er blij van om met mijn werk positieve veranderingen in gang te mogen zetten. Welkom.

Neem contact met mij op.


Hoe gaat het in zijn werk?

  • Wij maken een afspraak en spreken met elkaar de gegevens en situatie door. Dat kan in een persoonlijk gesprek, of via Zoom of telefoon. Ik vraag wat gegevens en schrijf een vrijblijvende offerte. Na akkoord, ga ik verder aan slag voor je.
  • Mijn voorbereidend werk en alle berekeningen maak aan de hand van een plattegrond van het pand, tekeningen van kadaster en architecten, en fotos.
  • Wij spreken met elkaar af en bekijken samen op locatie de situatie.
  • Op locatie meet ik tevens de belasting door Elektrosmog en straling.
  • Je ontvangt een rapport met praktische adviezen op maat. Zo heb je alle stappen overzichtelijk op een rij, en kun je die (laten) implementeren. Ik kan tijdens de implementatie op de werkzaamheden toezien.

Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Amsterdam