Consulten 1:1

Je bent van harte welkom voor een persoonlijk consult.
Consulten kunnen in overleg op afstand, online of op locatie plaats vinden.

Coaching

Een goed gesprek ter versterking van jouw gezondheid en/of persoonlijke ontwikkeling. Ik put uit mijn opleidingen en ervaring met lichaamswerk, taoist spiritual arts, werken met energie en het interne systeem. Gesprekken kunnen online plaats vinden.


QQQI distant healing sessie

Een healing op afstand, waarbij je thuis rustig gaat liggen of zitten, en ik jouw heling energetisch ondersteun. Wij bespreken kort voor, ik vraag jou om een aantal fotos, dan spreken wij een tijdstip voor de healing af. Na de healing is er een contactmoment om na te praten.

Neutracon – “In deep relaxation, it is easier to see where problems arise” 

Coaching sessies waarin ik jou help te ontspannen en je gids in het bewust worden en helen van conflicten in je voorouderlijke lijnen, en/of past-life traumas, en/of versterken van oude talenten en positive ervaringen.

Je zou het ook anders kunnen noemen, als de woorden ‘past life’ jou niet aanspreken: in ontspanning, kun je contact maken met wat er in jouw onderbewustzijn zit. De voor jou voedende, positive dingen kun je je zodoende bewust worden en in jouw leven integreren. De voor jouw belemmerende dingen transformeren wij.

Een Neutracon sessie is een helende ervaring, je grijpt jouw issues bij de wortels, je verandert jouw ‘programmering’. Het is ons onbewuste ‘script’ dat wij steeds herhalen en waarmee wij manifesteren wat wij mee maken – het is onze automatische piloot.

Tijdens een Neutracon sessie gebruik ich onder ander NLP technieken, Quantum Alfa state relaxation, Meditation, affirmaties. Neutracon is een aanrader als je steeds weer tegen blokkades aanloopt, bepaalde dingen maar niet willen lukken, en/of je juist positive dingen wilt versterken en integreren in jouw dagelijks leven. Als je echt klaar bent met de eigen barrières en toe bent aan een vrijere, gezondere, succesvolle toekomst, dan raad ik je deze sessie aan.

Lo Shu reading

Interpretatie van een geboortedatum, aan hand van meer dan 4000 jaar oude taoïstische kennis, gebaseerd op nauwkeurige observaties van de natuur. Zo een reading laat meteen zien waar jouw talenten, en jouw belemmeringen liggen. Het geeft veel helderheid en begrip en het zal meteen duidelijk zijn, welke themas in jouw leven om heling vragen. Een Lo Shu reading geeft heldere input voor Neutracon sessies. De reading laat je zien welk pad voor jou het juiste is, of je op de juiste plek bent, het beroep bij je past, of een partner of bedrijf bij je past. Het geeft informatie over gezondheid, of je support hebt, of je geld, en immobiliën kunt vergaren en (nog belangrijker:) houden. Of je stamina hebt, communicatieve vaardigheden, emotioneel evenwicht. Wat jouw aanleg is, en de niet ontwikkelde kanten. Ook kan ik een team analyseren, om de performance te verbeteren, of harmonie in een team te krijgen. In een reading kan nog veel meer worden uitgelegd en deel ik met je, hoe je issues bij de roots op kunt lossen en transformeren. Een reading is gelijk het begin van een positive transformatie, je hoort wat je kunt doen, welke remedies je kunt gebruiken. Ik neem de tijd voor je om de reading voor te bereiden, in een online afspraak van ca 1- 1.5 uur bespreken wij de reading.

Lees meer over Lo Shu, wat dit is en wat je ermee kunt.

Body Organ Rejuvenation (BOR)
Muscles, Tendons, Joint Rejuvenation (MTJR)

Met deze therapievorm, is het mogelijk de vitaliteit van organen en weefsels te herstellen en zodoende het zelf-genezende vermogen van het lijf te ondersteunen. Neem contact op voor meer uitleg.

Tarieven voor particulieren:

Coaching: 150 euro incl. 21% BTW per sessie (tot 1.5 uur)
QQQi: 150 euro incl. 21% BTW per sessie
Neutracon: 150 euro incl. 21% BTW per sessie

Lo Shu reading: 200 euro incl. 21 % BTW (1 persoon)
300 euro incl. 21% BTW (2 personen)
400 euro incl. 21% BTW (3-5 personen)
prijs voor team readings op aanvraag

BOR (Body Organ Rejuvenation): 800 euro excl. 21%BTW
MJTR (Muscles, joints, tissues): 400 euro excl. 21% BTW
Follow up, 12 weken na BOR: 200 euro excl. 21 % BTW