Consult

Je bent van harte welkom voor een persoonlijk consult.
Consulten kunnen in overleg op afstand, online of op locatie plaats vinden.

Coaching

Een goed gesprek ter versterking van jouw gezondheid en/of persoonlijke ontwikkeling. Ik put uit mijn opleidingen en ervaring met lichaamswerk, taoist spiritual arts, werken met energie en het interne systeem. Gesprekken kunnen online plaats vinden.


QQQI distant healing sessie

Een healing op afstand, waarbij je thuis rustig gaat liggen of zitten, en ik jouw heling energetisch ondersteun. Wij bespreken kort voor, ik vraag jou om een aantal fotos, dan spreken wij een tijdstip voor de healing af. Na de healing is er een contactmoment om na te praten.

Neutracon

Sessies waarin ik jou help te ontspannen en je gids in het bewust worden en helen van conflicten in je voorouderlijke lijnen, en/of past-life traumas, en/of versterken van oude talenten en positive ervaringen.

Je zou het ook anders kunnen noemen, als de woorden ‘past life’ jou niet aanspreken: in ontspanning, kun je contact maken met wat er in jouw onderbewustzijn zit. De voor jou voedende, positive dingen kun je je zodoende bewust worden en in jouw leven integreren. De voor jouw belemmerende dingen in jouw onderbewuste, transformeren wij in positive.

Een Neutracon sessie is een helende ervaring, die veel verandering kan brengen, je veranderd jouw ‘programmering’, want ons onbewuste ‘script’ herhalen wij steeds weer en daarmee manifesteren wij ook wat wij mee maken – het is onze automatische piloot. Een Neutracon sessie is een aanrader als je steeds weer tegen blokkades aanloopt, bepaalde dingen maar niet willen lukken, en/of je juist positive dingen wilt versterken en integreren in jouw dagelijks leven.

Lo Shu reading

Interpretatie van een geboortedatum, aan hand van meer dan 4000 jaar oude taoïstische kennis, gebaseerd op nauwkeurige observaties van de natuur. Zo een reading laat meteen zien waar jouw talenten, en jouw belemmeringen liggen. Het geeft veel helderheid en begrip en het zal meteen duidelijk zijn, welke themas in jouw leven om heling vragen. Een Lo SHu reading geeft heldere input voor Neutracon sessies. Lees meer over Lo Shu, wat dit is en wat je ermee kunt.

Tarieven voor particulieren

Coaching: 150 euro inclusief 21% BTW per 1.5 uur
QQQi: 150 euro inclusief 21% BTW per sessie
Neutracon: 150 euro inclusief 21% BTW per sessie
Lo Shu reading: 159 euro exclusief 21 % BTW (reading voor een persoon)