Consulten / tarieven

Consult (gezondheid)
Kosten: 150 euro incl. 21% BTW per sessie.

Weet je niet welke sessie je nodig hebt? En wil je graag een goed gesprek ter versterking van jouw gezondheid en/of voor je persoonlijke ontwikkeling? Welkom. Vertel mij wat er aan de hand is en ik haal uit mijn bagage precies wat er nodig is. Ik put uit mijn opleidingen en ervaring met lichaamswerk, taoist spiritual arts, werken met energie en het interne systeem. Gesprekken kunnen online plaats vinden.


QQQI distant healing sessie
Kosten: 150 euro incl. 21% BTW per sessie

Een healing op afstand, waarbij je thuis rustig gaat liggen en ik jouw zelfhelende systeem energetisch ondersteun. Wij bespreken vooraf via Zoom wat er nodig is, ik vraag jou om een aantal fotos, dan spreken wij een tijdstip voor de healing af. Na de healing is er een contactmoment om via Zoom na te praten. Een boost voor jou, een heerlijk cadeau voor jezelf of een ander.


Neutracon sessie
“Getting to the root, in deep relaxation it is easy to see where problems arise”
Kosten: 150 euro incl. 21% BTW per sessie.

In diepe ontspanning, kun je contact maken met wat er in jouw onderbewustzijn zit. De onbewuste, voedende aspecten komen te voorschijn en kun je nu kun je in jouw leven integreren. De belemmerende aspecten die naar voren komen, transformeren wij. Met een Neutracon sessie grijp je issues bij de wortels, je heelt het onbewuste ‘script’ dat je steeds herhaalt en waarmee je manifesteert wat je mee maakt in dit leven.

Tijdens een Neutracon sessie gebruik ik vooral mijn heart en ernaast onder ander NLP technieken, Quantum Alfa state relaxation, Meditation, affirmaties. Neutracon is een aanrader als je steeds weer tegen blokkades aanloopt, bepaalde dingen maar niet willen lukken, je te kampen hebt met gezondheidsklachten, problemen met andere mensen en/of je juist positive dingen wilt versterken en integreren in jouw dagelijks leven. Als je echt klaar bent met de eigen barrières en toe bent aan een vrijere, gezondere, succesvolle toekomst, dan raad ik je deze (online) sessies aan.


Lo Shu reading (analyseert een persoon of een team en wijst de weg)
Wat is Lo Shu?
Lo shu analyse aanvragen.
Lo Shu opleiding.

Lo Shu analyse van een geboortedatum, werkt met de meer dan 4000 jaar oude taoïstische kennis en geeft veel dieper begrip en zelfkennis. Je kan ermee een persoon analyseren, een familie, relaties, een team, een bedrijf. De antwoorden en oplossingen zijn diepgaand en helpen om jouw strategie te bepalen.

Vaak kun je al binnen enkele minuten inschatten, of een persoon geschikt is voor een functie, als partner en of een zaak of team kan functioneren, wat de gezondheid en kracht van iemand is, en welke themas het leven van een persoon spelen. En dat zelfs zonder de persoon ooit te hebben ontmoet. Zo kun je kansen en risico’s ontdekken, en maatregelen nemen om de risico’s te voorkomen en een groter succes te behalen. Voor een uitgebreide Lo Shu analyse, waarbij naar meer aspecten wordt gekeken, heb ik natuurlijk meer tijd nodig.

In het oude China maakte het keizerlijke hof er gebruik van, generaals benutten de kennis bij het maken van militaire strategische plannen. Lo Shu readers werden op grote schaal geconsulteerd om gunstige data voor belangrijke gebeurtenissen te vinden, en om advies te vragen over mogelijke huwelijkspartners.

Ik bereid de reading voor en wij maken een online afspraak (ca 1- 1.5 uur) om de reading en vragen te bespreken.

Kosten:
200 euro incl. 21 % BTW (1 persoon),
300 euro incl. 21% BTW (2 personen),
400 euro incl. 21% BTW (3-5 personen).
Prijs voor team reading en zakelijke offertes op aanvraag.
Body Organ Rejuvenation (BOR)
Muscles, Tendons, Joint Rejuvenation (MTJR)
Met deze therapievormen, ondersteun ik bij klachten op afstand vitaliteit en het zelfhelende vermogen van organen en weefsels, zodat zij, bij voorbeeld bij ziekte, blessure, na een operatie of ongeval beter kunnen herstellen. Ik werk hierbij zeer gedetailleerd en geef zo nodig specifieke organen en weefsels de aandacht. Deze therapievorm betekent intensief werk voor mij, en vraagt veel tijd en energie. Daarom kan ik slechts een beperkt aantal mensen helpen. Ik boek goede resultaten bij zeer diverse klachten. Consulteer bij zeer ernstige klachten altijd een arts, deze behandeling kan een urgente en noodzakelijke operatie niet vervangen. Neem contact op voor meer uitleg en overleg.

Kosten BOR (Body Organ Rejuvenation) : 800 euro excl. 21%BTW,
Kosten MJTR (Muscle Joints Tendons Rejuvenation): 400 euro excl. 21% BTW
Nacontrole 12 weken na BOR: 200 euro excl. 21 % BTW


Informatie over mijn tarieven voor een Feng Shui consult of geomantisch consult en alle cursussen vind je op de betreffende paginas.

Welkom!