Master Lam Kam Chuen


Master Lam draagt na vele jaren waarin hij jaarlijks kwam om on een workshop te geven nu het stokje over aan zijn zoon Tin Yu Lam. Master Lam Kam Chuen gaf ons de eer, met een laatste workshop in 2019. Onderstaand kun je in de diashow impressies van zijn workshops zien. Meer weten over master Lam?


Impressies van workshops met master Lam in Amsterdam:

Deze slideshow vereist JavaScript.2019: Met veel vreugde kondig ik de komst van Master Lam Kam Chuen naar Amsterdam aan. Hij geeft ook in dit jaar weer een weekend-workshop Chi Kung die toegankelijk is voor mijn leerlingen, beginners en gevorderden. Het is een unieke kans om samen en met deze grote Master te trainen, hij  komt speciaal voor dit weekend overgevlogen naar Nederland! Deze editie is uitsluitend bedoeld voor mijn leerlingen, het is de allerlaatste workshop die deze grote master zal geven in Nederland, hij geeft het stokje door aan zijn zoon Tin Yu. Laat ons een hele speciale editie ervan maken, zijn afscheid feestelijk maken, en hem danken.

De organisatie van de jaarlijkse workshops neem ik in mijn vrije tijd op mij, ik verdien er niet aan. Het is mijn cadeau aan jullie, en een blijk van respect voor master Lam. Want ik zet mij graag ervoor in, dat je deze mooie internal art direct van de bron kunt leren, en master Lam en zijn familie persoonlijk kunt ontmoeten. Het is een zeldzame kans: master Lam draagt het les geven steeds meer over aan zijn zonen, het is uniek om de autoriteit op het gebied van Zhan Zhuang Chi Kung, nog persoonlijk te kunnen ontmoeten en onder zijn supervisie te kunnen trainen.Zhan Zhuang Chi Kung (Qi Gong) – TAO geomancy – Feng Shui – Amsterdam