Feng Shui 1

Datum: 14, 15 februari 2023
Tijd: 10: 00 – 17:00 uur (inclusief lunchpauze en thee pauses)
Trainer: Cosima Scheuten
Locatie: Online (Zoom)
Taal: In principe Nederlands. Is de groep internationaal, dan engels. Laat mij aub weten als dat een bezwaar voor je is, dan houd ik er rekening mee.
Kosten: 304,96 euro exclusief BTW (369 euro inclusief 21% BTW)
Inclusief: Geregistreerd QI Mag certificaat t.w.v. 30 euro

Aanmelden

In deze Feng Shui cursus leer je veel over het inrichten en optimaliseren van de diverse kamers in huis, en hoe je die af kunt stemmen op de persoon. Je maakt kennis met invloeden van buitenaf op een huis (wat doet de omgeving, de straat, de achtergrond of het uitzicht?) en waar je bij voorbeeld vensters en deuren, trappen, meubels en spiegels wel of juist niet plaatst. Je leert hoe, de energie door de ruimtes stroomt, hoe je een flow kunt tekenen en hoe je zinvol verbetering aan kunt brengen in een bestaande situatie. Ook leer je hoe je met de verstorende effecten van een geopathische stresszone (waterader) om kunt gaan. Hoe richt je bij voorbeeld jouw slaapkamer (on)gunstig in? Je zal meteen aan slag kunnen in jouw huis en de veranderingen kunnen ervaren. Pluk de vruchten.

Deze Feng Shui cursus is de eerste van drie cursussen. Samen geven ze jou een grondige basis. Heb je alle drie gevolgd, dan voldoe je ook aan de voorwaarden voor toelating om je desgewenst verder in de materie te kunnen verdiepen bij het internationale QI Mag instituut.