Feng Shui 2

Harmonious living, enhance your harmony, luck and succes with the ancient chinese wisdom.

Datum:
Tijd: 10:00 – 17:00 uur inclusief lunch/thee pauzes
Trainer: Cosima Scheuten
Locatie: Online (Zoom)
Taal:  Nederlands, is de groep internationaal dan engels.
Mocht dat een bezwaar voor je zijn, vermeld het aub bij aanmelding.
Kosten: inclusief 21% BTW
Inclusief:  Geregistreerd certificaat van het QI Mag instituut (t.w.v. 30 euro)

Voor wie?
Volwassenen (bedrijven en particulieren).

Wat leer je?
In deze Feng Shui II cursus maak je kennis met de Lo Pan, de acht trigrammen, richtingen, flying stars en het East – West system. Je leert een huis te analyseren en wat een jaar of een bepaalde periode betekent voor het huis. Je kunt berekenen welke richting voor een huis en de toegangsdeur (on)gunstig is en leert welk type huis voor welke persoon gunstig is. Bij deze cursus ontvang je een digitaal handbook van ruim 100 pagina’s.

Is er meer?
Deze Feng Shui cursus is de tweede van drie introductie cursussen, je kan deze drie in willekeurige volgorde volgen. Samen geven ze jou een grondige basis. Heb je alle drie gevolgd, dan voldoe je aan de voorwaarden om je desgewenst verder in de materie te kunnen verdiepen bij het internationale QI Mag instituut. Alle cursussen van Garden of Chi vullen elkaar aan, elke cursus geeft je een stuk van de puzzle.

Tip: ben je geïnteresseerd in de Chinese wijsheden? Een mooie extra verdieping in de taoïstische theorie voor feng shui kun je vinden in de cursus Tao Cosmology 1.